Blog


Τελευταία νέα!



Εκδόσεις!

Ανακαλύψτε εδώ τις εκδόσεις της Επίσημης Υπηρεσίας Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα παιδιά!

Έκθεση εξωφύλλων comic

Να είσαι υγιής. Να είσαι ο εαυτός σου.

Η υγεία των παιδιών και των νέων είναι βασική προτεραιότητα για την Επιτροπή. Στην προσπάθειά της να προωθήσει την ενεργή συμμετοχή των νέων σε δράσεις για τη βελτίωση της υγείας τους, η Επιτροπή εγκαινίασε μια νέα πρωτοβουλία για τη νεολαία και την υγεία. Η πρωτοβουλία αυτή θα συγκεντρώσει σε ενιαίο πλαίσιο όλες τις δράσεις της Επιτροπής που αφορούν τους νέους, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και σε συναφείς τομείς πολιτικής.

Βασικοί στόχοι είναι:

- να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία των παιδιών και των νέων στην Ευρώπη.
- να προβληθούν σημαντικά θέματα που προωθεί η Επιτροπή για την υγεία των νέων, όπως ο υγιεινός τρόπος ζωής και το υγιεινό περιβάλλον, στην εκπαίδευση, στο χώρο εργασίας και στα μέσα ενημέρωσης.

Η πρωτοβουλία δίνει επίσης έμφαση στον διάλογο και στη συμμετοχή των νέων στην αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας που τους αφορούν και τους καλεί να γίνουν δραστήριοι εταίροι στο έργο της Επιτροπής για την υγεία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.


  • Τελευταία νέα!

    Δείξε το ενδιαφέρον σου για την μάχη ενάντια στην κλιματική αλλαγή: Φύτεψε ένα δέντρο! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί τους νεαρούς Ευρωπαίους να λάβουν μέρος στην πρωτοβουλία «Φύτεψε ένα δέντρο» και να δράσουν ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

    Ανακάλυψε περισσότερα για την πρωτοβουλία «Φύτεψε ένα δέντρο» εδώ!

    Βρες περισσότερες πληροφορίες για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής εδώ!
  • Τελευταία νέα!

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτρέπει τους νέους να συμμετέχουν ενεργά σε πρωτοβουλίες για την υγεία τους!

    Γιατί; Διότι οι συνήθειες διαμορφώνονται σε μεγάλο βαθμό στην παιδική ηλικία και την εφηβεία. Η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών σε μικρή ηλικία μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση χρόνιων ασθενειών αργότερα στη ζωή μας. Η καλή υγεία είναι ουσιαστικός παράγοντας για επιτυχημένη και παραγωγική ζωή.

    Ανακαλύψτε περισσότερα πατώντας εδώ.